Higuaín majdnem a Chelsea játékosa lett

Az argentin támadó Londonba távozása lehetett volna a téli átigazolási idõszak legnagyobb bombája. Nyáron folytatás?

Spanyol lapértesülések szerint a Chelsea az utolsó pillanatig próbálkozott Gonzalo Higuaín szerzõdtetésével, a Real Madrid azonban – elsõsorban José Mourinho tanácsára – végig ragaszkodott a játékoshoz. A Marca úgy értesült, a londoniak negyvenmillió eurós ajánlatot tettek, a „királyi gárda” azonban nem kívánt belemenni az üzletbe.

A Real Madrid és José Mourinho ebben a szezonban kellemes gondokkal küzd, Higuaín mellett még Karim Benzema is tulajdonképpen ugyanabban a pozícióban képes világklasszis teljesítményre, így a két játékos között érhetõen nagy a rivalizálás. Mostanság inkább Benzema számít alapembernek, míg az elmúlt években az argentin válogatott támadó bizonyított folyamatosan, hogy bármikor lehet rá számítani.

Bár télen nem jött létre az átigazolás, a pletykák már arról szólnak, hogy a vastag pénztárcájú Chelsea elképzelése szilárd: Roman Abramovics nyáron hajlandó lenne újra tárgyalásokat kezdeményezni a madridiakkal, és André Villas-Boas is örülne annak, ha Fernando Torres, Romelu Lukaku és a pályafutása végéhez közeledõ Didier Drogba mellett újabb elismert csatárral számolhatna keretében.

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK