Viktor Onopko: Nem félünk a Real Madridtól

A CSZKA Moszkva segédedzõje Viktor Onopko adott exkluzív interjút a Sportbox.ru portálnak, melyben természetesen válaszolt néhány Real Madriddal kapcsolatos kérdésre is. A szakember egyébként játékosként nyolc évet töltött el a spanyol bajnokságban a Real Oviedo és a Rayo Vallecano csapataiban, tehát nem ismeretlen terület számára a Real Madrid.

„Nem látok okot a pesszimizmusra. Igen, a Real Madrid van elkönyvelve esélyesnek. A versenysorozat ezen szakaszában természetesen jobb lett volna egy könnyebb ellenféllel találkozni, de nem gondolom, hogy esélytelenek lennénk. A CSZKA találkozott már korábban is topcsapatokkal, a komoly európai tapasztalat pedig segíteni fogja a csapatot a Real Madrid ellen.”

„A legfontosabb számunkra most az, hogy jó elõszezonunk legyen. Kár, hogy nem fog a csapat egy hivatalos mérkõzést sem játszani a Real Madrid elleni mérkõzések elõtt, csak barátságos találkozói lesznek. De a CSZKA korábban is sikeresen túllépett az ilyen nehézségeken. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaink félelem nélkül lépnek majd pályára a Real Madrid ellen.”

„Összességében az országunk nagyon eredményes ebben az esztendõben az európai színtéren. Két csapat képviseli Oroszországot a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, ahogy például olyan nagy futballhatalmak, mint Anglia vagy Spanyolország, míg olyan topcsapatok, mint a Manchester United vagy a Manchester City nem tudott eljutni idáig.”
 

Forrás: Sportbox.ru
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK