Di Stéfano: A Real Madrid köteles a bajnoki címet eladományozni

Miközben a Real Madrid szakmai stábja "csendszabályt" rendelt el, addig a klub vezetõsége nem hallgatja el kemény vádjait Paradas Romero tevékenységét illetõen. Alfredo Di Stefano tõle szokatlanul vádló hangvételben beszélt az andalúz játékvezetõrõl.

“A Villarreal gólja ürügyként szolgált a játékvezetõnek, hogy a világ összes szurkolójában azt a gondolatot váltsa ki, hogy itt történik valami. Olyan meglepõ lépései voltak egy védtelen fél ellen, hogy nem lehet mást gondolni, mintsem hogy a vitát az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé kell terjeszteni.

Ha nem, akkor hogyan magyarázható az, aminek a Real Madrid jogilag alávetettnek látszik? Igen, szabályokhoz vagyunk kötve, amelyek a labdarúgás esetében a jótékonyságról szólnak… “1. cikkely: A Real Madrid köteles a bajnoki címet eladományozni, a Barcelona pedig elfogadni azt.”

“Ne lopj! Így szól az egyik parancsolat. Azon a napon, amelyen Paradas megfosztott minket két ponttól, egy másik isteni törvényt is megszegett, amelyik azt mondja: Tiszteld atyádat és anyádat! és Légy tisztelettel neved és hivatásod iránt. Ez a játékvezetõ nem a Real Madrid, hanem maga a Szentlélek ellen vétkezett.”

Forrás: sport.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK