Casillasék megkedvelték Gniewinot

„A spanyol labdarugó válogatott valószínûleg a gniewinoi bázisán marad az Euro 2012 ideje alatt, még a döntõbe jutás esetén is, mely július 1-jén lesz Kijevben" – mondta a játékosok erõnléti felkészüléséért felelõs Javier Minano.

„A végleges döntés még nem született meg. Gondolkoztunk azon, hogy Ukrajnában szállunk majd meg és ott készülünk fel az elõdöntõre, de Gniewinoban ideális edzési körülményekre és nyugalomra leltünk. Úgy döntöttünk hát, maradunk, még ha ez több órás utazással is jár” – tette hozzá Minano. 

Szombaton Donyeckben játszottak a spanyolok a franciák ellen (2:0) a negyeddöntõben, az elõdöntõt pedig szerdán játsszák le ugyanebben a stadionban Portugáliával szemben. Ennek ellenére visszatértek Gniewinoba, kedden pedig Donyeckbe repülnek.

A portugálok keddig maradnak Opalenciában, és délelõtt indulnak Poznañból az elõdöntõre. Hogyha Bento csapatának sikerülne bejutni a döntõbe, Ukrajnában készülnének fel rá.

A németek, akik a Nemzeti Stadionban játszanak csütörtökön Olaszország ellen az elõdöntõben, az eredménytõl függõen vagy közvetlenül Kijevbe utaznak a döntõre, vagy visszatérnek Frankfurtba.
 

Forrás: przegladsportowy.pl
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK