Feleség és ügynök: Vanja Bosnic

A Real Madrid legújabb igazolásának felesége, a 29 éves Vanja Bosnic hétfõn a Bernabéu stadionban járt, ahol minden részletre kiterjedõen felmérte a terepet, és elégedett volt a látottakkal: a stadion szépsége, a berendezések, a benyomás, amikor elsõ alkalommal lép a szent gyepre.

Luka Modric profi karrierjét egy olyan hölgy egyengeti, aki ismeri a futball csínját-bínját, remek tárgyaló, tisztában van a Real Madrid mez viselésének fontosságával, és azzal, hogy ebbõl férje minden szinten csak profitálhat. Vanja Bosnic ügyesen és okosan feltalálja magát az íróasztal mögött, regisztrált játékos-ügynök. Korábban a Mario Mamic által irányított ügynökségnél dolgozott, õ volt az, aki Modric Tottenhambe igazolását intézte. Kettejük közös története itt kezdõdött, hiszen ekkor találkoztak elõször.

2007-ben a csinos, zöld szemû, hosszú szõke hajú hölgy tanácsolta Modricnak, hogy karrierje szempontjából jó döntés lenne az angol bajnokság. Kinõtte Horvátországot, ki kellett vándorolnia külföldre. A szakmai kapcsolatból ezután lett szerelem, és már egy párként mutatkoztak. 2010-ben összeházasodtak, megszületett gyermekük, Ivano, aki egyébként szintén ott futkározott a Bernabéu gyepén hétfõn, mintha csak új házuk hátsó kertjében játszana.

A pár elválaszthatatlan, ezt a játékos bemutatása során is megfigyelhették az esemény követõi. Vanja mindenki szerint csodálatos személyiség, és rendkívül bájos teremtés. Modric egyébként szégyenlõs, és jobban érzi magát, ha felesége körülötte van. Tegnap sem volt ez másképp.

Vanja egyébként az átigazolási procedúra alatt végig teljesen világosan fogalmazott. A cél a Real Madrid, vagy a Real Madrid. Talán ez is magyarázza a Modric által az elmúlt két és fél hónapban mutatott erõt és elszántságot a tárgyalások kapcsán, amelyek végül az átigazolásához vezettek.

A nyílt lázadás, az, hogy nem szállt fel a Tottenham Los Angelesbe tartó repülõjére, hogy mindenfajta nyomás ellenére külön edzett csapattársaitól, és félresöpörte a többi csapat busásabb ajánlatát, mind felesége támogatásával történt.

Hétfõn, miközben Modric a két éves Ivanót tartotta a karjaiban és megpuszilta õt, felesége kedves mosolyával, mobiltelefonjával a kezében, stílusosan pózolt mellette. Ez az õ pillanata is volt. Ünnepelni akart. Nehéz idõszakon ment át, de végül sikerült elérnie, amit szeretett volna. Ez az õ gyõzelme is volt.

Sorozatunk elsõ része: Irina Shayk, Cristiano Ronaldo kedvese

Sorozatunk második része: Carol Celico, Kaká felesége

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK