A Galatasaray télen le akarja igazolni Kakát

Ha a Galatasaray továbbjut a BL csoportkörébõl, télen megpróbálják leigazolni Kakát, mondta el a török klub elsõ embere.

Unay Ansal, a Galatasaray elnöke török hírforrásoknak megjegyezte, ha továbbjut csapata a Bajnokok Ligájában, ajánlatot fognak tenni januárban Kakáért. „Ha bejutunk a következõ körbe a BL-ben, bár nem tudok ígérni semmi biztosat, mindent meg fogunk tenni Kaká leigazolásáért. Szerintem nagyon gyorsan beilleszkedne, és én nagyon szeretném õt Galata-mezben látni.”

Ansal azt is kifejtette, hogy el is kezdték a tárgyalásokat. „Én magam még nem beszéltem Kakával, de a klub illetékesei már igen. Nekik azt mondta, hogy szeretne még egy ideig Európában maradni. A Galatasaraynak nagyon jó csapata van, de ha a vezetõedzõ Fatih Terim azt mondja, hogy szüksége van egy olyan játékosra, mint Kaká, nekünk mindent meg kell tennünk ez érdekében. Ez a mi küldetésünk.”

Ansalék érdeklõdésének lehet is realitása, ugyanis Kaká, bár tegnap a Millonarios ellen háromszor is betalált, valamint csapata legjobbja volt, tétmérkõzéseken alig kap lehetõséget Mourinhotól.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK