Schuster: A Madrid elõrelépett a Clásicókban

Bernd Schuster szerint a Real Madrid megtanulta, hogyan kell játszani a Barcelona ellen

A Madrid tett egy lépést elõre a Clásicókban, más szempontból nincs változás. Tavaly a Madrid nyerte meg a bajnokságot, idén egészen biztosan a Barcelona fogja. A Kupát is hol az egyik, hol a másik… De ha a Clásicókról van szó, azt kell mondjam, igen, a Madrid nemrég tett egy lépést elõre, mert most nyerésben van, ennyi Clásicóból lehet valamit tanulni” – mondta Schuster.

Beszélt a Barcelona és a Madrid szurkolói közti ellentétrõl, és arról is, hogy ebbõl miként profitálhat a bajnokság: “Ez nagyon jó dolog, hiszen egyetlen európai országnak sincs része ekkora luxusban, hogy a két legjobb, legtöbb gólt lövõ játékos, a két legjobb edzõ, a legjobb csapatok vannak itt… Ezt maximálisan ki kell élvezni!”

A kupadöntõrõl is szó esett:Ez egy olyan trófea, amit akkor, mikor valaki nem tudja megnyerni, le szokás értékelni, de igenis van jelentõsége. Szerintem szép nap lesz, hiszen egy madridi derbirõl van szó, nem egy Clásico, és személy szerint nagyon szeretném megnézni.”

Az esélyekrõl: “Ez egy döntõ, egy meccs, egy este. Azt is meg kell várni, hogyan alakul a résztvevõk szezonja, ez sok mindent befolyásol, az Atléticónak nagyon jól megy most, még mindig lehetnek másodikok, ami szintén nagy siker lenne, és ezzel a morállal… Na és ott van a BL a Madridnak. Mindent összevetve abban biztos vagyok, hogy remek meccs lesz.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK