Míchel Salgado: Nem lepõdnék meg, ha Mourinho visszatérne Angliába

A Real Madrid korábbi védõje egy interjúban beszélt José Mourinho esetleges klubváltásáról. Salgado szerint a portugál már meghozta döntését arról, hogy távozik-e vagy marad, amin egy esetleges BL-gyõzelem sem változtathat.

„El tudom képzelni, hogy Mourinho visszatér Angliába, hiszen többször hangoztatta, hogy szereti az országot, az angol futball hangulatát. Nem lepõdnék meg, ha visszatérne. Szerintem a döntését már meghozta, és történjék bármi a Bajnokok Ligájában, ezen nem fog változtatni.”

„Nem ez lenne az elsõ alkalom Spanyolországban, hogy egy gyõztes edzõ távozzon egy csapattól. A spanyolok és a Real Madrid szurkolói elvárnak egy bizonyos játékstílust a csapattól, ez pedig problémát jelenthet egy edzõnek. Ezért nem lehet hibáztatni Mourinhót.”

„A Real Madrid tudta, hogy milyen edzõt szerzõdtetnek, amikor oda igazolták. Õ egy igazi gyõztes és mindent meg is tesz a gyõzelemért.”

„A Real Madridban játszani mindig nagy nyomással járt, ha pedig valaki a klub történelmének részévé akar válni, akkor mentálisan nagyon erõsnek kell lennie. Mourinho ilyen.”

„Még ha nem is nyeri meg a Bajnokok Ligáját, a legtöbb szurkoló úgy gondolja, hogy remek munkát végez, hiszen a Real Madrid újra a világ legjobb csapatai között van.”

„Már nem sok van hátra a szezonból, de a Madrid még mindig két versenysorozatban esélyes a végsõ gyõzelemre. A legnagyobb durranás természetesen a Bajnokok Ligája, Mourinho pedig nagyon meg akarja ezt nyerni a Real Madriddal, különösen a sok kritika után, amiket kapott. Ezután meglátjuk, hogy mi a döntése.”

Forrás: Sport360
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK