Casemiro búcsúlevele

A Real Madrid tegnap hivatalos közlemény formájában bejelentette, hogy a brazil származású Casemiro visszatér a klubhoz. A játékos saját Facebook-oldalán keresztül búcsúzott el a Porto szurkolóitól.

Az életemnek egy kiváló idõszaka ért véget a Portóban, és új álmokkal teli periódusa kezdõdik a Real Madridban. Nagy örömmel tölt el az elmúlt szezon a Portóban, ahol sokat fejlõdtem szakmailag. És szintén nagy örömmel tölt a Real Madridba – az otthonomba – való visszatérés.

Elõször is szeretnék köszönetet mondani a Porto minden tagjának az irántam mutatott szeretetért és tiszteletért. Nem fogom elfelejteni Lopetegui edzõ urat, a csapattársaimat, a klub munkatársait és a Porto fantasztikus közönségét, akik attól kezdve folyamatosan támogattak, hogy magamra öltöttem a csapat mezét.

Most egy új idõszak kezdõdik tele álmokkal és felelõsséggel. Éppen ezért szeretnék szintén köszönetet mondani a Real Madridnak és Rafa Beníteznek a belém vetett bizalmukért. Ezt csak úgy tudom meghálálni, hogy teljes odaadással és áldozatkészséggel igyekszem hozzájárulni a világ legnagyobb együttesének a sikereihez.

Emellett egy másik álmom válik valóra a válogatottal. Szeretnénk megnyerni a Copa Américát, és mindent megteszünk azért, hogy a lehetõ legtovább jussunk – oda, ahol ennek a válogatottnak a helye van.

Egy ölelés mindenkinek,

Carlos Henrique Casemiro.

Forrás: Facebook
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK