Cristiano: Nekem nem kellenek ölelések és csókok

Cristiano Ronaldo is a sajtó rendelkezésére állt az AS Roma elleni mérkőzést megelőzően Rómában, a szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A portugál játékos a párharcról, saját játékáról, illetve érzéseiről beszélt az újságíróknak.

Cristiano bízik a csapatában: „Úgy érzem, hogy nagyon jó a csapat. Az elmúlt három héten keményen dolgoztunk az edzéseken, jól játszottunk, és nyertük a meccseinket. Sok gólt szereztünk, jó focit játszottunk. Nyilvánvaló, hogy a Bajnokok Ligája egy nagyon fontos sorozat a klub és a játékosok számára. Nagyon várjuk a meccset, ami bár papíron nehéznek ígérkezik, én mégis úgy érzem, hogy készen állunk a kihívásra. Jól akarunk kezdeni, ugyanúgy a győzelemre törekszünk, mint bármikor máskor.”

Mit gondolsz Messi tizenegyeséről? „Egyértelmű leszek. Tudom, hogy miért csinálta, de nem mondanék mást. Mindenki gondoljon, amit akar.”

Kétségek a teljesítménye kapcsán: „Ez normális, vagy legalábbis én így látom. Ha elkényeztetsz egy gyereket, mindent megadsz neki, amit csak akar, majd a körülmények megváltoznak, akkor sírni fog. Én is magas elvárásokat teremtettem, de remélem, hogy a szezon hátralévő részében is ilyen gyenge leszek.”

Érzések a Real Madriddal kapcsolatban: „Jól érzem magam, a klub is elhalmoz a szeretetével. Folyamatosan játszom, gólokat szerzek. Nem is lehetnék boldogabb, a világ legjobb klubjában vagyok.”

A BL-idény: „Ugyanúgy érzek a sorozat iránt, mint a bajnokság iránt. Mindent meg akarok tenni, hogy a Madrid megnyerje. Ez egy különleges sorozat, mindig jól akarok teljesíteni a szurkolók miatt.”

Cristiano Ronaldo

Szerinted a Madrid az esélyes: „Mindig úgy érzem, hogy a Madrid az esélyes. Többször nyertük meg ezt a sorozatot, mint bárki. Még számolhatunk a bajnoki címmel is, bár le vagyunk maradva néhány ponttal, a BL-ben azonban mindenkivel együtt a nulláról indulunk.”

Spalletti szerint a párharc kiegyenlített: „Igaz. De ez talán megváltozik. A holnapi meccs után meglátjuk.”

Totti harminckilenc évesen még mindig aktív: „Ez lenyűgöző. Ő egy példakép mindenkinek. Ő az élő példája annak, hogy a kor nem minden, és hogy a fociban nincsenek határok."

Előnyére tesz az MSN-nek, hogy mindhárman jó barátok egymással?: „Mindent elhiszel, amit olvasol? Őszinte leszek veled. Mikor a Manchester Uniteddel megnyertük a Bajnokok Ligáját, Scholesszal, Giggsszel vagy Ferdinanddal nem beszéltem soha, azon kívül, hogy mindig jó reggelt kívántam nekik. Ennek ellenére remek csapat voltunk. Nem kell együtt vacsoráznom Benzemával, vagy áthívnom őt magamhoz. Ami lényeges, az úgyis a pályán történik. Nekem nem kellenek ölelések és csókok."

Nem lőttél gólt a Bernabéutól távol tavaly november óta: „Mutass nekem egy olyan játékost, aki több gólt szerzett 2009 óta idegenben, mint én. Nincs ilyen."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK