Marcelo: Remélem, hogy Cristiano velünk lesz a döntőben

A Real Madrid montreali edzőtáborában Zidane után Marcelo állt az újságírók rendelkezésére, hogy válaszoljon a feltett kérdésekre. A brazil bekk beszélt a csapat céljairól, a keretről és néhány játékostársáról.

„Megnyertük a legutóbbi Bajnokok Ligáját, de ezt most el kell felejtenünk. A felkészülést úgy kell végeznünk Kanadában, hogy csak a kemény munkára koncentrálunk. Nem jó, ha azon jár az eszünk, hogy bajnokok vagyunk. Az egyetlen, amire gondolhatunk, az a még több munka a további címek megnyeréséért.”

„A csapat jónak tűnik. A legjobb keret mindig az, amelyik nyer. Voltak olyan szezonok, amikor nem nyertünk semmit, ez a csapat pedig tele van minőségi játékosokkal. A Real Madrid minden évben mindent belead azért, hogy kiszolgálja a szurkolóit trófeákkal.”

„Amióta csak megérkeztem ehhez a klubhoz, az életemet akartam adni ezért a címerért. Remélem, hogy még sokáig itt lehetek, beleadva a pályán hagyva mindent.”

„Amikor megnézem a Tizedik döntőjét, idegesen várom Sergio gólját. Ez mindig meg fog történni, mert hihetetlenül nehéz volt megnyerni, amit sosem felejtek el. Mindig ideges leszek, ha látom azt a pillanatot.”

Marcelo

„Ez egy kiváló keret, de nem én vagyok az, aki ezekben a kérdésekben dönt. A játékosok, akik itt vannak, nagyszerűek, akik pedig még nem tértek vissza, őket ismerjük. A szuperkupára gondolunk, ezért dolgozunk most.”

„Álvaro mindig is nagyszerű játékos volt. Most már sok tapasztalata van, sokat fog segíteni nekünk. Már akkor nagyra tartottam Nachót, amikor a Castilla játékosaként velünk szokott edzeni. Barátjaként azt szeretném, ha maradna, mivel a csapat szereti őt, mindent belead az edzéseken és a meccseken is.”

„Gratuláltam Cristianónak és Pepének, Cristiano sérüléséről pedig nem tudok semmit. Remélem, hogy a szuperkupa döntőn már ott lesz.”

„Pintus számára normális, ha nyersebb velünk. Rengeteg tapasztalata van, ha pedig nyerni akarsz, akkor dolgoznod kell. Új céljaink vannak.”

„Achraf egy nagyon tehetséges játékos, van még ideje tanulni. A legjobbakat kívánom neki itt.”

„A Real Madridban akarok maradni, de az MLS egy nagyszerű liga. Több mint 10 éve voltam Montrealban, azóta rengeteget fejlődött. Sokkal jobb, mint korábban, remélem, hogy töretlen lesz a növekedés. Igazán meleg fogadtatásban részesítettek minket, a létesítmények pedig csodálatosak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK