Bale: Azért hosszabbítottam, mert boldog vagyok itt

Gareth Bale 2022-ig hosszabbított a Real Madriddal, majd interjút adott a Bernabéu sajtótermében.

„Nagyon boldog vagyok és elégedett. Amikor megérkeztem, sikeres akartam lenni és címeket akartam nyerni. Most egy újabb álmom vált valóra, remélem, hogy a trófeák jönni fognak. Már jobb a spanyolom, a családom sokkal jobban beilleszkedett és érzem a szurkolók szeretetét.”

„Azért hosszabbítottam meg a szerződésem, mert boldog vagyok, minden évben egyre magabiztosabbnak érzem magam és úgy gondolom, hogy képesek vagyunk címeket nyerni. Minden cím nagyon fontos, minden sorozatban a győzelemre törekszünk. Keményen akarok dolgozni és jól akarok játszani.”

„Az életem sokat változott az itt töltött idő alatt, mivel emberként sokat fejlődtem. Újdonságot jöttem megtapasztalni, ami sosem könnyű. Egy brit játékosnak még úgy sem. Jobbá akartam tenni a játékomat, volt néhány fantasztikus évem. Játékosként és emberként is fejlődtem. Három csodás évet töltöttem itt és remélem, hogy most hat újabb csodás év vár.”

Bale

„A BL megnyerése egy igazi csúcspont. Szeretjük ezt a sorozatot, és bár mindent megpróbálunk megnyerni, a BL mindig különleges. A legfontosabb az, hogy miként reagálsz akkor, amikor a dolgok rosszul mennek. A legjobb, ha tudod, hogy lendülj túl ezen az időszakon és hogy térhet vissza minden a normális kerékvágásba. Minden élményt élveztem, a szurkolók szeretnek, minden címet megpróbálok megnyerni.”

„Öröm volt Cristiano és Benzema mellett játszani ezekben az években, de mindenki nagyszerű. Sok közös sikerünk volt az elmúlt években, nem fogunk leállni. Mindent meg akarunk nyerni, amit csak lehet.”

„A Real Madrid a világ legjobb klubja. Az angol bajnokságot és a Real Madridot figyelve nőttem fel, de amikor lehetőséged adódik, hogy itt játssz, nem vesztegetheted el. Én csak a Real Madridra gondolok, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A legfontosabb az, hogy a saját játékomra koncentráljak. Azért jöttem, hogy javuljak és imádok itt lenni. Jó döntést hoztam. Két BL-t nyertünk, folytatni akarom a trófeák begyűjtését, a Real Madrid pedig megadhatja ezt. A klub céljai összhangban vannak az enyéimmel.”

„Nem gondolok vezérként magamra, de megpróbálok példát mutatni és segíteni a csapatot annyira, amennyire tőlem telik. Minél több időt töltesz el itt, annál jobban beilleszkedsz, én pedig csak minél több cím megnyeréséhez akarom segíteni a csapatot.”

„A legutóbbi volt a legjobb idényem. A fociban vannak jó és rossz időszakok, nincs idő töprengeni. Keményen dolgozom, mindig 100%-ot adok. A dolgok nem mehetnek rosszul, ha keményen dolgozol. Minden évben próbálok jobbá válni.”

„Ha én döntenék, elmondanám a véleményem. A szavazás dönt majd az Aranylabdáról, de Cristianónak kiváló éve volt. Sok szerencsét mindenkinek, különösen neki.”

„Sosem volt személyes célom az Aranylabda, csak a trófeák megnyerése. Ha a klubomnak és a hazámnak címeket nyerek, akkor az egyéni elismerések is jönnek majd. Ha ez megtörténik, nagyszerű, de az első a csapat, illetve az, hogy a lehető legjobban játsszak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK