Zidane: Kemény mérkőzésre számítunk

Zinédine Zidane állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Sevilla elleni kupapárharc visszavágója előtt.

A mérkőzés: "Nehéz találkozóra számítunk, mert a Sevilla mindent bele fog adni a győzelem érdekében. Kemény meccs lesz, de felkészültünk az újabb megmérettetésre. Az odavágó eredménye nem változtat az elképzeléseinken. Nehézségekkel teli mérkőzéseken kell helytállnunk az egész szezonban, a holnapi nap sem lesz kivétel. Az ellenfelünk komoly nyomást fog ránk helyezni a mérkőzés első perceiben. Szenvedni fogunk."

James: "Jamesnek vádlifájdalmai vannak, ezért nem edzett ma velünk. Nem akarunk kockáztatni. Semmi komoly, de sok mérkőzés vár még ránk, ezért hoztuk meg ezt a döntést. Meglátjuk, hogy hogyan alakul majd az állapota."

Ramos és Lucas: "Velünk lesznek. Ramos a kapitányunk, Lucas pedig már jól érzi magát. Mindketten elutaznak velünk."

Triplázás: "Minden csapat a triplázásról álmodik, de kisebb távlatokban kell gondolkodnunk. A mindennapos munka a legfontosabb. A mai edzésen is jól dolgoztak a játékosok. Örülök ennek."

Cristiano: "Hamarosan meglátjátok, hogy kik fognak elutazni. Minden játékosunk fontos. A 3-0 arányú hazai győzelem ellenére koncentráltan lépünk majd pályára. Tiszteljük az ellenfelet."

Számos mérkőzés a Sevilla ellen: "Ezen nem tudok változtatni, őket kaptuk a sorsoláson. Holnap és vasárnap is velük csapunk majd össze. Az egyetlen hátránya ennek az érdekes szituációnak a rengeteg utazás, de ez megint csak olyan dolog, amelyen nem tudunk változtatni. Sok találkozó vár ránk, ezért rotálom és pihentetem gyakran a játékosaimat. A Sevilla egy minőségi csapat, tele nagyszerű futballistákkal. Nagyon jó munkát végeznek. Ez a két meccs alapvető fontosságal bír számunkra, ahogy az egész hét is."

Piqué: "Tiszteletben tartom a kérdéseket, de ebbe az ügybe nem szeretnék belekeveredni. Bizonyos dolgok kimondása könnyen bajba keverhetne. Engem kizárólag a holnapi mérkőzés foglalkoztat."

Casemiro: "Casemiro sokat pihent a sérüléséből kifolyólag, de már jól van. Jól tudjuk, hogy képes egyensúlyt hozni a középpályára, támadásban és védekezésben egyaránt. Ő is utazik holnap. Majd kiderül, hogy játszik-e."

20 gólszerző: "Mesébe illő. Nem kérjük a védőinktől, hogy mindenképpen törekedjenek a gólszerzésre, de egy ilyen esemény után mindenki nagyon boldog és elégedett. Megint csak azt tudom mondani, hogy a legfontosabb dolog a munka."

Nasri: "Egy nagyon tehetséges játékosról beszélünk, aki fantasztikusan kezdte a szezont a Sevillánál. Nagyon jól játszott az Atlético ellen. Igazság szerint nem lepnek meg az eredményei. Remek karriert tudhat maga mögött."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK