Casemiro: Sokat tanultam Xabitól

A csapat brazil középpályása osztotta meg gondolatait a Bayern München elleni második mérkőzést megelőzően.

Mentalitás: „Nem hinném, hogy meg tudjuk változtatni a mentalitásunkat vagy a futballról alkotott elképzelésünket. Azt üzenném a szurkolóknak, hogy nagyon fontos lenne, hogy holnap támogassanak minket.”

Xabi Alonso: „Sokat tanultam tőle, amikor még Madridban játszott. Remélem, hogy nem lesz jó formában holnap.”

Dortmundi bombatámadás: „Kizárólag a mérkőzésre koncentrálunk, így nem jut idő arra, hogy ilyesmin járjon az agyunk. Nem mondom, hogy nem aggódunk, de a klub biztonsági személyzete kifogástalan munkát végez. A támadások nem voltak ránk hatással.”

Zidane: „Kivételes munkát végez. Nagyszerűen felkészített minket a müncheni mérkőzés előtt. A holnapi nappal kapcsolatban is nagyon tiszta elképzeléseink vannak. Tisztelni fogjuk az ellenfelünket, hiszen nagyszerű játékosaik vannak, de az odavágón elért eredménynek köszönhetően mi vagyunk kedvező pozícióban. A párharc megnyerésére fogunk törekedni.”

Veszélyeztetettek: „Kroos és Modrić egyetlen sárga lapra van az eltiltástól. Nagyon fontos játékosok, de a mi keretünkben senki sem pótolhatatlan. Ez nagyon jó dolog.”

Lewandowski: „Veszélyes ellenfél, de nem csak miatta kell aggódnunk. Bayern Münchennek rengeteg olyan játékosa van, aki a legmagasabb szintet képviseli.”

Poszt: „Minél többet szeretnék játszani. A középpályán érzem magam a legjobban, de az edző belső védőként is számíthat rám. Talán még kapusként is.” (nevet)

Személyes érzések: „Nagyon jól érzem magam Madridban. Számomra nagyon fontos, hogy folyamatosan fejlődjek. Sok ember von párhuzamot köztem és Mauro Silva között. Ez büszkeséggel tölt el, hiszen ő a futballtörténelem egyik kiemelkedő alakja.”

Zidane mérkőzés előtti szavainak elolvasásához kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK