Asensio: Cristiano azt mondta, hogy én leszek az örököse

A spanyol játékos 2023-ig kötelezte el magát a királyi gárdához.

Öröm: „Nagy büszkeség számomra, hogy meghosszabbíthatom a szerződésemet. Ez egy nagyon fontos nap az életemben.”

Cristiano dicséretei: „Nagyon különleges dolog, ha Cristiano Ronaldo dicsér meg egy olyan fiatal játékost, mint én. Azt mondta, hogy én leszek az örököse. Nem szeretem a kettőnk közti összehasonlításokat. Egyáltalán nem gondolok az Aranylabda megnyerésére. Még nagyon fiatal vagyok, lépésről lépésre kell haladnom.”

Rotáció: „Zidane pontosan tudja, hogy mit kezdjen velem. Fiatal vagyok, szeretnék minél többet játszani, de megértem és elfogadom, hogy mindenki így érez a keretben. Az a legfontosabb, hogy nagyon boldog vagyok Madridban. Hogy én leszek-e a Real Madrid következő arca? Nem tudom, még tényleg nagyon fiatal vagyok, rengeteg dolog áll előttem az életben.”

Gól: „Azt hiszem, a Bajnokok Ligája döntőjében szerzett találat a kedvencem mind közül.”

Válogatott: „Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy a nemzeti csapatunk szövetségi kapitánya, Lopetegui engem is beválogatott a következő két mérkőzés utazókeretébe. Keményen fogunk dolgozni az oroszországi szereplés kiharcolása érdekében.”

Család: „Eléggé gyorsan történt a berobbanásom, szinte egyik pillanatról a másikra, de szerencsére sikerült megfelelően kezelnem ezt a szituációt. Ebben vitathatatlan érdemei vannak a családtagjaimnak, akik már a kezdetektől támogatnak engem. Szeretném megköszönni nekik.”

Zidane bizalma: „Ahogy mondtam, nagyon jól érzem magam a csapatnál. Ha az edző lehetőséget ad, akkor megpróbálok élni vele, ez minden.”

Példaképek: „Gyerekkoromban Zidane volt az, akinek ámulattal figyeltem a játékát, most pedig ő az edzőm. Cristiano is egyfajta példakép számomra. Az ambíciója és a győzni akarása egyszerűen elképesztő. Mindig többet és többet akar.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK