Modrić: Az ilyen mérkőzéseket általában az a csapat nyeri, amelyik nagyobb tapasztalattal rendelkezik

Zidane mellett a csapat horvát mágusa, Lukita is nyilatkozott a Juventus elleni BL-meccset megelőzően.

A meccs: „Az ilyen típusú mérkőzéseken a tapasztalat teremtheti meg a legnagyobb különbséget, kizárólag így kovácsolhatsz előnyt az apró részletekből. Most két olyan együttes találkozik majd, ahol nagyon magas szintet képviselnek a játékosok. Az fog győzni, aki kevesebbet hibázik, illetve aki nagyobb hatékonysággal használja ki a helyzeteit. A szükséges taktikai tudnivalókat Zidane ma este és holnap fogja ismertetni velünk.”

Állapot: „Remekül érzem magam. Az elmúlt néhány találkozón voltak apróbb fájdalmaim, de ez már a múlt. Számomra nagyon fontos, hogy egészséges legyek.”

Benzema: „Talán sokak szerint nem lő gólokat, de ez egyrészt nem igaz, hiszen fontos meccseken talált be, másrészt az ő játéka nem csak ennyiből áll. Rengeteget segít a csapatnak, gólpasszokkal és mással is. Mi mindannyian elégedettek vagyunk a teljesítményével.”

Cristiano Ronaldo: „Cristiano sosem fél bízni a saját képességeiben. Talán pont ennek köszönhető, hogy elképesztő formában van, és hogy rengeteg góllal járult hozzá a közelmúlt nagyszerű eredményeihez. A jelenlétével egyértelműen megnőnek az esélyeink a győzelemre és a továbbjutásra.”

Bale: „Én úgy látom, hogy nagyszerűen érzi magát az edzéseken és a mérkőzéseken. A szezon első hónapjai nehézségekkel terheltek voltak számára a sérülések miatt, de mostanában kirobbanó erőnlétnek örvend. Azzal mindenki tisztában van, hogy Gareth sokat képes segíteni a csapatnak. Mi nem foglalkozunk a pletykákkal.”

Isco vagy Bale: „Már számtalanszor bebizonyítottuk ebben a szezonban, hogy nem az a legfontosabb, hogy éppen melyik játékosunk van ott a pályán. Ennél sokkal lényegesebb, hogy valódi csapatként dolgozzunk. Akármelyiküket is választja be Zizou a kezdőcsapatba, az rengeteget fog hozzátenni a mérkőzéshez. Két kiváló labdarúgóról beszélünk. A döntés természetesen a mester kezében van.”

Sportszerű nyilatkozatok a Juventus oldaláról: „Ez csupán azt mutatja, hogy tisztelnek minket. Pont úgy, ahogy mi is tiszteljük őket. A Juventus keretét nagyszerű futballisták alkotják.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK