Zidane: Egy ilyen gól után természetes reakció, hogy az ember a fejét fogja

A királyi gárda vezetőedzője, Zinédine Zidane értékelte a Juventus elleni idegenbeli sikert.

Az ellenfél: „A Juventusnak nincs miért szégyenkeznie, hiszen voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor nagyon komoly nyomás alá helyeztek minket. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy abszolút elégedetten utazhatunk vissza Madridba, csodálatos győzelmet arattunk. A csapatok általában nem ilyen végeredménnyel hagyják el a Juventus otthonát.”

Cristiano Ronaldo teljesítménye: „Én nemcsak a Real Madrid vezetőedzője vagyok, hanem egy egyszerű, futballkedvelő ember is. Cristiano második gólja a sportág történetének egyik legszebb találata. Egy ilyen gól után természetes reakció, ha az ember a fejét fogja. Kizárólag Cristiano képes arra, hogy ilyesmit produkáljon, ráadásul egy BL-negyeddöntőben… pontosan ez teszi őt olyan egyedivé. Fantasztikus gesztus volt a hazai közönségtől, hogy megtapsolták őt. Ez szintén egy nem mindennapi dolog.”

„Hogy ez a találat vagy az én glasgow-i csavarásom volt a szebb? Természetesen az enyém.” (nevet)

Isco: „Rendkívül elégedett vagyok a teljesítményével. Karakteresen, bátran és nagy kedvvel futballozott, az első gólban pedig elvitathatatlan érdemei vannak. A támadóink mögött játszott, és pontosan azt tette, amit kértem tőle.”

Bale: „Ma nem lépett pályára, de meg fogja kapni a lehetőséget. Készen kell állnia a vasárnapi mérkőzésünkre.”

Jövő: „Ahogy már többször is elmondtam, én kizárólag a jelennel és a napi munkával foglalkozom. A jövőt számtalan dolog befolyásolhatja, ezért nincs értelme jóslatokba bocsátkozni, de az kétségtelen, hogy tényleg otthon érzem magamat Madridban. Ez a klub az elvárások teljesítéséről és az eredmények szállításáról szól, így amíg ez teljesül, addig biztosan maradok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK