BRÉKING: Benzemát letartóztatták, LETÖLTENDŐ börtönbüntetést kap!

Karim Benzema számára egészen biztosan véget ért a szezon, és nagy valószínűséggel a pályafutása is be kell hogy fejeződjön. A Real Madrid (ex?) kilencesét március 30-án este állították meg a rendőrök, akik egyből őrizetbe is vették a támadót, aki óvadék ellenében sem kerülhet újra szabadlábra. Ismertsége okán vélhetően gyorsított eljárásban részesül majd, ügyére a jövő hét elején pont kerül majd, de az biztos, hogy legalább két évre lecsukják, és az is nyilvánosságra került, hogy miért.

Az eset március 30-án történt. A keret a Bernabéuban gyűlt össze, hogy felköszöntsék a Real Madrid kapitányát, a délután folyamán. A focisták mellett a kosarasok és a vezetőség több tagja, köztük maga az elnök, Florentino Pérez is ott volt az eseményen. A közös tortázás után néhány játékos megbeszélte, hogy egy kisebb összejövetellel még egyszer megünneplik Ramos születésnapját az este folyamán. Az ünnepelt és Benzema mellett Coentrao, Varane, a harmadik számú kapus Rúben Yánez, illetve a Castilla tehetsége, Álvaro Tejero biztosan részt vettek benne, de egymástól eltérő források további 4-5, első keretes játékost is megemlítenek.

A labdarúgók a csapat egyik közkedvelt madridi bárjában gyűltek össze, az egyik pincér, Fernando Betxería így nyilatkozott a média képviselőinek: „Igen, néhány játékos valóban itt volt a kérdéses napon. Nem én foglalkoztam velük, de kulturáltan szórakoztak, kivéve Benzemát. Ő láthatóan ittas volt, a francia válogatottról kiabált valamit, illetve egy idő után a csapattól különválva egy fiatal hölggyel beszélgetett, majd 10-15 perc múlva mindketten távoztak.” A történet hivatalos része itt egy időre megszakadt, de egy meg nem nevezett forrás látta a csatárt egy belvárosi szórakozóhelyen, éjfél környékén egy szőke hajú, szemlátomást fiatal lány társaságában. A konfliktus állítólag abból alakult ki, hogy nem akarták beengedni a franciát, aki részegen lökdösődve és üvöltözve kérte ki magának az elbánást. „Nem látsz, paraszt? Én vagyok a kib*szott Benzema, a Madrid csatára! Rohadjatok meg!”

170401_Benzema'A támadónak már volt dolga a rendőrökkel nem is olyan régen

A szóváltást, és minimális tettlegességet követően Benzema karon ragadta a lányt, kocsiba szállt vele és nagy sebességgel elhajtottak, a hely tulajdonosa pedig egyből értesítette a rendőröket a történtekről. A támadót végül fél órával később el is kapták a főváros határán, egészen érdekes helyzetben. A luxusautóból ugyanis kifogyott az üzemanyag, így Karim kénytelen volt megállni tankolni, ahol szintén majdnem összeverekedett az ottani alkalmazottal, végül (szemtanúk szerint) jégkrémmel a kezében jött ki a kút boltjából, mikor a rendőrök tetten érték és letartóztatták őt.

A dolgokat súlyosbítja, hogy az anyósülésen azonosított hölgy (neve egyelőre még nem került nyilvánosságra), iratai alapján mindössze 16 éves, és a szülei is már értesítették a hatóságot, hogy lányuk nem ért haza a megbeszélt időpontban. A kesztyűtartóból ráadásul kis mennyiségű marihuána, és néhány fehér tabletta is előkerült egy kis zacskóból. Benzema az alkoholos befolyásoltságot, a gyorshajtást beismerte, azonban tagadta, hogy bármit tett volna a lánnyal, illetve nem tudott érdemi választ adni arra a kérdésre, hogy mit keresett drog az autójában.

A csatár körül minimális felhajtás van, a klub igyekszik titokban tartani a történteket, illetve a támadó közösségi oldalai ugyanúgy frissülnek, hogy a nyilvánosság számára ne látszódjanak a történtek.

A cikk természetesen a képzelet szüleménye, boldog április elsejét mindenkinek! 🙂

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK