Zidane: Azt szeretném, ha hosszabbítana Isco

A csapat vezetőedzője válaszolt a sajtó kérdéseire az Alavés fölött aratott győzelmet követően.

A találkozó értékelése: „Elégedett vagyok a győzelemmel. Nem játszottunk jól a második félidőben, hiszen túl sokszor veszítettük el a játékszert. Az első félidőben nagyobb volt a stabilitás, több helyzetet tudtunk kialakítani. Mindazonáltal ha egy együttesnek háromnaponta kell helytállnia, akkor nem minden fog terv szerint alakulni. Ezt a játékosok is megértik. Törekszünk a fejlődésre. Voltak nehézségeink, de Isco gólja eldöntötte a kérdéseket. Ez a Real Madrid igazi ereje: a semmiből is képesek vagyunk gólt szerezni.”

„Az Alavés számára nehéz lehet feldolgozni, hogy a remek teljesítményük ellenére is háromgólos vereséggel kell hazautazniuk. Ami minket illet, egyetlen gólt sem kaptunk a találkozón, ennek nagyon örülök. A nagyobb stabilitás elérésének szellemében hajtottam végre a cseréket.”

Isco: „Azért játszik jól, mert egy jó játékos. Ahogy mindenkire, rá is szüksége van a csapatnak a trófeák megnyeréséhez. Azt szeretném, ha hosszabbítana. Ha ilyen nagyszerű teljesítményt nyújt, akkor a társait is jobbá teszi.”

Varane sérülése: „A combhajlító izma környékén érzett fájdalmakat. Ki fogjuk vizsgálni a sérülést, de remélhetőleg nem olyan súlyos, mint néhány héttel ezelőtt. Varane szerint nem komoly a gond. Bízom benne, hogy tényleg így van. Úgy vélem, hogy jól reagáltunk a kényszerű cserére, Danilo és Carvajal is remekül látta el a feladatát.”

Juanito: „Magában hordozta a klub értékeit: küzdés, harc, meg nem hátrálás, kitartás. Számos nagyszerű dolgot hajtott itt végre.”

Coentrão: „Sokszor vannak fájdalmai, pedig a tesztek szerint már teljesen egészséges. Talán mentális a gond, nem tudom. A jövővel kapcsolatos kérdésekre nem tudom a választ, de mindenkinek észben kell tartania, hogy rengeteget tett már le a Real Madrid asztalára. Nagyon szeretném, ha még pályára léphetne a szezon vége előtt.”

Benzema: „Mindig kulcspasszokkal vagy gólokkal hálálja meg a bizalmat. Örülök a jó teljesítményének. Még rengeteg mérkőzés van hátra, ugyanakkor azt is figyelembe kell vennem a játékpercek elosztásakor, hogy számos játékos van a keretben és mindenki játszani szeretne.”

A játékosok is nyilatkoztak a találkozót követően!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK